1. Obiadokolacja - sobota 19.04.2025, godz. 17:00
Ciepły bufet - zupa gulaszowa, zraz wieprzowy, dewolaj, ziemniaki zapiekane.
Dodatki - surówka, warzywa, pieczywo, wędliny, sery.
Kawa, herbata, woda, sok.
Ciasto, lody.
2. Śniadanie - niedziela 20.04.2025, godz. 9:00
Ciepły bufet - żurek, kiełbasa z wody, jajko gotowane
Zimny bufet - wędliny, sery, szynka pieczona, smalec, sałatka jarzynowa, platery mięsne, jajka faszerowane, warzywa
Kawa, herbata, woda, sok.
Ciasto, lody.
3. Obiadokolacja - niedziela 20.04.2025 godz. 17:00
Ciepły bufet - pieczony prosiak z kaszą, kapusta kiszona gotowana.
Zimny bufet - wiejski stół (swojskie wyroby wędliniarskie), sery.
Kawa, herbata, woda, sok.
Ciasto, lody.
4. Śniadanie - poniedziałek 21.04.2025, godz. 9.00
Ciepły bufet
Zimny bufet
Kawa, herbata, woda, sok.
Ciasto, lody.